Què Visitar

Llocs emblemàtics i estimats pels campredonencs que aprofiten qualsevol ocasió per a la visitar-los. Situada a la zona de Font de Quinto la seva presència fa que s’aixequi davant el riu Ebre i s'emparella amb la veïna d’enfront La Torre de la Carroba d’Amposta.

Junt amb la Torre de Campredó tenim la Casa del Prat, també anomenada la Torre del Caragol fent referència a la seva majestuosa escala de pedra i amb forma de cargol.
Aquest edifici, de categoria notable, pertany a finals del segle XII o principis del XIII. Per la seva importància monumental ens fa pensar que fou la Seu de la Sotscomanda templera de Prat on hi residia el “Procurator” o Comanador de Prat.

L’any 1981 és va posar la primera pedra i el 1984 es va inaugurar un temple més gran i modern que l’anterior. L’edifici ve ser dissenyat per Xavier Martí i construït per un veí del poble anomenat Joaquim Gausachs.

L’estació de tren de Campredó pertany a la línia que uneix actualment Tortosa amb l’Aldea i que abans era pas de la línia que unia les capitals de Barcelona i València. Va entrar en servei l’any 1967 i a redós de l’estació va anar creixent l’actual nucli urbà de Campredó.

Un dels paisatges més característics del Campredó de principis del segle XX, el formaven la gran quantitat de coves que hi havia en els terrenys que actualment ocupa el Polígon Industrial Baix Ebre. Aquestes coves van estar habitades des del l’any 1860 per famílies del poble fins a final dels anys 70.

Campredó amb la seva situació tocant al riu disposa d’un embarcador amb accés al riu. En aquest embarcador es pot gaudir de la majestuositat del riu Ebre en el seu pas per Campredó. Riu ample i cabdalós que s’aprofita per a la pesca esportiva. Durant l’any es realitzen diferents activitats a l’embarcador de Campredó, Triatló, arribada de la Flama del Canigó, etc.