Dia Internacional de la Poesia

Publicada el 21 Mar 2021

Dia Internacional de la Poesia

Diumenge, 21 de març de 2021.

Campredó va celebrar d'una manera esplèndida el Dia Internacional de la Poesia el passat 21 de març. Des de la REgidorida de Cultura  es va idear una jornada poètica per a tots els públics, que vam comptar amb tots els al·licients.

Al matí, a la plaça Mn. Tomàs Cardona, els més menuts varen poder gaudir d'un taller artístic-poètic de la pintora jesusenca Ester Besolí, amb la qual han celebrat l'arribada de la primavera. Posteriorment, el pallasso Muniatto Xou ha portat a terme una sessió lúdico-poètica molt divertida que ha comptat amb una gran assistència de públics, molt especialment de xiquets i xiquetes.

A la tarda, ha estat el torn de l'homenatge a Gerard Vergés (Tortosa 1931-2014), el gran poeta tortosí que hauria complert 90 anys el passat 7 de març. Per a l'efemèride es va convidar la reusenca Coia Valls per interpretar El Jardí de les delícies, el darrer dels poemaris de la producció vergessiana. Va ser un acte molt emotiu, durant el qual el públic assistent va poder gaudir de la gran qualitat interpretativa de la coneguda actriu i novel·lista, una de les veus més potents de la literatura catalana actual.

Campredó, el vers és el nostre univers, va poder gaudir d'una jornada poètica de notable nivell i interès.