Resol·lució de conflictes en la infància i l'adolescència

Publicada el 18 Mar 2023

Regidoria d'ensenyament

Tastos de Salut: La resol·lució de conflictes en la infància i l'adolescència

Xavi Forcadell va presentar la xerrada “La resolució de conflictes amb infants i adolescents” el divendres 17 de març al Casal Francesc Llop de Campredó. Al voltant d’una seixantena d’assistents van participar en l’acte, que va esgrimir alguns dels grans temes de les relacions entre infants-adolescents i adults. La xerrada es va centrar a explicar per què apareixen els conflictes, com es poden adquirir eines perquè aquests conflictes desapareguin o disminueixin i també quina és la millor manera de gestionar-los. 
Tant les famílies com els professionals de l’educació que hi van assistir van sortir de l’acte amb algunes idees clau: “que no hi ha una fórmula màgica”, “que els adults han de formar-se i treballar-se per afrontar de la millora manera els conflictes” i “que l’important és saber acompanyar els infants i adolescents en el seu creixement personal: un procés que també enriqueix l’adult”.


Aquesta activitat s’emmarca dins els Tastos de Salut i és una mostra més de la col·laboració entre l’Ajuntament i les entitats del poble, en aquest cas, l’Associació de famílies d'alumnes del Col·legi Port-Redó.