Dia Internacional de les dones del mon rural

Publicada el 15 Oct 2022

Regidoria de Partipicació i Ciutadania

Divendres 14 d’octubre es va celebrar a Gandesa la trobada de les Dones rurals de les Terres de l’Ebre. En aquesta trobada amb la presencia de la consellera d’igualtat  i Feminismes, Tània Verge Mestre, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà Roura, han participat a la jornada tècnica organitzada pels dos departaments amb motiu del Dia Internacional de les Dones Rurals.

S’ha presentat l’exposició “Dones amb nom propi de les Terres de l’Ebre”, aquesta exposició difon i reconeix les trajectòries professionals de dones de les Terres de l’Ebre que han tingut o tenen una important trajectòria professional en diferent àmbits com són la cultura, l’art, la recerca i la universitat, la literatura o l’esport.

L’alcalde Damià Grau en representació de Campredó ha acompanyat a Manuela Príncep i Pilar Ramírez filla de Lluïsa Costa que ha estat proposades per a participar en el projecte ‘Dones Rurals, dones de les Terres de l’Ebre’, de @icdones, recull en un llibre i una exposició itinerant les biografies de 100 dones ebrenques gràcies a la col·laboració d’entitats, ajuntaments i particulars.