Festa Major Campredo 2021

Publicada el 11 Jul 2021

Regidoria de Promoció Econòmica, Fires i Festes

FESTA MAJOR CAMPREDO 2021

Campredó celebrarà enguany la seua Festa Major del 17 al 31 de juliol. Durant aquests dies es faran diferents actes i activitats (amb el permís de la pandèmia) perquè la gent del poble tingui uns dies de retrobament amb familiars i amics i pugui gaudir d’uns dies de descans. Les activitats preparades per l’Ajuntament de Campredó i els Amics de la Festa Major es realitzaran amb les mesures sanitàries vigents i sempre que no posin en risc els participants. Presentació de pubilles, música, balls, màgia, circ, rutes amb bici, bous... Activitats per a totes les edats i per a tots els gustos. En aquelles que es facin en recintes tancats o perimetrals, hi haurà control de presència.

Enguany l’abonament de la festa major es podrà adquirir mitjançant la plataforma Ebreticket. D’aquesta manera es vol tenir un control d'assistència més acurat en els actes que així ho requereixin.

Cal destacar el concert del divendres 23 de juliol a l’espai Cultural La C, amb l’actuació de GERTRUDIS i LA BANDA PATILLA. Aquesta activitat no està inclosa en l’abonament de festa major.

Per qualsevol informació, resto a la vostra disposició.

Més informació: FESTA MAJOR