MESTRALIA 2021: LOKALS, ARC DE TRIOMF, MENUT

Publicada el 05 Jul 2021

Regidoria Promoció Econòmica i Turisme

Dissabte i diumenge passat era el cap de setmana que es celebrava anualment MESTRALIA. (1er cap de setmana de juliol). Amb el format adquirit enguany de MESTRALIA Confitada i degut a la situació actual, només es van poder realitzar concerts musicals dissabte nit i diumenge tarde.

Dissabte nit moment per a nous talents i joventut amb ganes de menjar-se el mon. Primer de tot LOKALS, conjunt, agrupació de músics, cantants, artistes, molt joves, pujaven a l’escenari per a mostrar el seu talent. Amb diferents estils, des de les versions, passant pel rap, trap, cançó melòdica, poesia, van omplir l’escenari de Mestràlia amb el seu talent, alegria i ganes de demostrar-ho.

Tot seguit Arc de Triomf, grup de rock, amb molt poc recorregut degut a la pandèmia que els va frenar el seu llançament, però amb un futur prometedor i que sonaran en els propers anys al panorama musical català com una banda important. La banda liderada pels bessons Olek i Wojtek transmeten força, coneixement i ganes de fer xalar a la gent que van assistir al concert.

 

Diumenge la tarde va ser el moment d’escoltar Menut (Carles Blanch) de Mora la Nova que ens va presentar el seu últim treball “Terra d’Argila”  Amb el seu guitarró i acompanyat d’una guitarra clàssica i e’una guitarra elèctrica  ens va anar desgranant la seua música d’arrel amb mescles de cançó tradicional amb el pop i música electrònica.