U.E. Campredó campió Futbol Sala

Publicada el 04 Jul 2021

Regidoria d’Esports

 

La Unió Esportiva Campredó s’ha proclamat aquest passat  dissabte 3 de juliol campió de la Lliga Terres de l'Ebre de futbol sala 2020/2021.

Després de quedar en quarta posició a la lliga regular, i guanyar a les semifinals al CFS Benifallet a la tanda de penals, aquest dissabte va disputar al pavelló firal de Remolins, la final contra el FS Toscà.

Tot i començar perdent per 2-0 els campredonencs, ajudats per la nombrosa afició que es va desplaçar per animar l'equip, van poder capgirar el partit i acabar guanyant 4-5.

L’U.E. Campredó disposa d’un equip femení e futbol-7, equips de futbol-7 en categories des de prebenjamí fins a aleví i l’equip de futbol sala que ha competit i guanyar a la Lligua Terres de l’Ebre de futbol sala. Des de l’ajuntament volem felicitar a tots els integrants de U.E. Campredó i els seus seguidors.

 

Entrenador: Roger Ripoll

Jugadors: Manel Madueño, Joel Rodríguez, Alex León, Tino Della Gaspera, Kilian Colomé, Adrià Machí, Omar Machí, Alonso Gigena, Oriol Balagué, Miguel Barsi, Cristòfol Daudén i Marc Garcia.