Concerts Mestralia 3-4 juliol

Publicada el 27 Jun 2021

Regidoria de Fires i Festes

 

Reprenem els concerts de les nits de Mestràlia amb dos convidats de luxe, Arc de Triomf i Menut, que retornaran la música i la festa al primer cap de setmana de juliol. També s'estrenaran a Campredó les joves promeses ebrenques de Lokals. 

Com us vam avançar, la Mestràlia desconfitada distribuirà la seua activitat al llarg de tot l'any i comença traient del rebost un dels seus plats forts, els concerts. Joan Garriga i el Mariatxi gal·làctic van inaugurar al maig l'edició del 2021 i ara són els barcelonins Arc de Triomf i el grup Menut, de Móra d'Ebre, qui ens conviden a participar musicalment de la fira de lutiers. 

Així, el dissabte 3 de juliol, a les 22 h, La C farà d'escenari als himnes i les històries quotidianes d'Arc de Triomf, a ritme de rock, pop i ska.

El diumenge 4, en el mateix espai però a les 19.30 h, Menut ens proposa un repertori de cançons fruit de la música d'arrel, el pop i l'electrònica, totes lligades per un instrument petit però essencial, el guitarró. 

En acabar, la música, les veus i el talent del col·lectiu artístic Lokals.

Esperem que participeu d'esta festa dels sentits.

Aquests concerts es celebraran a l’Edifici La C. Les entrades ambdós concerts tenen un preu reduït de 3€ i es poden adquirir mitjançant la plataforma EBRETICKET.

 

Trobareu més informació a la web de Campredó.

https://campredo.cat/ca/mestralia-2021