Sant Jordi 2021

Publicada el 25 Apr 2021

Regidoria de Cultura i Ensenyament

Sant Jordi 2021

Sant Jordi 2021 havia de ser diferent de l’any anterior, amb una situació sanitària menys dura que permetia algunes llicències, però que encara obligava que les mesures covid condicionessin la Diada.

Durant la setmana, a l’Escola Port-Rodó van celebrar la festivitat catalana amb música i lletres. Manel Alvárez, amb la seua guitarra, va fer una petita demostració als alumnes de l’escola. Jesús M. Tibau, escriptor de les nostres terres, els va explicar l’art d’escriure contes i poemes i compartir el poder de les paraules.

Per a la diada de Sant Jordi, l’Ampa de l’escola va fer un berenar al nou espai de l’skate, a la pista de La C.

La cirereta del dia va ser el concert de Lia Sampai i Adrià Pagés, presentant el seu nou disc “Amagatalls de llum”.  Des de la senzillesa i la complicitat van construir relats que abracen el món personal i el social, tot davallant als racons més íntims i fràgils. La cantant, d'arrels familiars ebrenques, va posar veu i va interpretar les cançons del segon disc. Una música de caire intimista, personal i carregada d'una quotidiana però profunda senzilla. La seua veu  i els acords de guitarra van ser una simbiosi perfecta que va sonar i va fer ressonar els esperits del centenar de campredonencs i campredonenques que van poder gaudir d'una de les promeses de la música catalana.