VI Trofeu José Pagà

Publicada el 22 Mar 2020

Regidoria d'Esports i Joventud

El passat 27 de maig es va celebrar el VI Trofeu José Pagà al poble de Campredó on coincidia amb el primer torneig de futbol base amb categoria benjamí celebrat a la localitat. Un torneig format per 8 equips del mateix nivell futbolístic formats a les Terres de l’Ebre. Foren el cas de l’Ametlla de Mar, el Remolins Bítem, el Masdenverge, el Roquetenc, l’Ampolla, l’Amposta, el Jesús i Maria i el Campredó.

La fase inicial va estar molt igualada amb una lligueta classificatòria on, finalment, passaven a disputar la fase inicial l’Amposta, el Masdenverge, el Campredó i l’Ampolla. La resta dels equips no finalitzaven el torneig ja que passarien a disputar una fase de consolació on, d’aquesta manera, tots els equips disputaven el mateix nombre de partits i gaudirien fins al final.

La primera semifinal va estar molt renyida fins a l’últim sospir del partit on l’Ampolla remuntaria el partit contra el Campredó després d’anar perdent gairebé tot el partit. Per altra banda, el Masdenverge i l’Amposta disputaren l’altra semifinal on l’equip arlequinat es va imposar còmodament i passaria a la final sent un dels favorits. A la final es repetiria la mateixa situació, l’Ampolla, a l’última jugada de partit, es proclamava campió del primer torneig de futbol base on tots els aficionats ja esperaven la tanda de penals per decidir el guanyador.

Un torneig que va finalitzar amb l’entrega corresponent de premis a tots els equips participants i la classificació va estar la següent: Ampolla, Masdenverge, Campredó, Amposta, Ametlla de Mar, Roquetenc, Remolins Bítem i el Jesus i Maria.