8a fira nadal campredó

8a Fira de Nadal Campredó

Info

Caves, torrons, elements decoratius, regals originals... tot això i molt més ho trobareu a la Fira de Nadal 2022 de Campredó, un element ja tradicional que conforma la festa nadalenca del nostre poble. L’Espai Cultural La C s’engalana per acollir la 8a edició de la Fira el dia 17 de desembre, que enguany se celebrarà per primera vegada durant tot el dia, de 10 a 13.30 h i de 16 a 21 h.

En les parades de productes artesans i de proximitat hi podreu comprar el regal de Reis que busqueu o les delícies amb què voleu omplir la taula aquests dies d’àpats en família.

A més, com ja és habitual, la Fira es complementarà amb activitats paral·leles per fer xalar menuts i grans. Al llarg de la jornada se succeiran els tallers creatius, el tronc de Nadal gegant, les demostracions artesanals i els espectacles musicals. No hi faltarà tampoc la possibilitat de menjar i beure de la mà de les entitats col·laboradores, que sumaran a la celebració amb degustacions, vermuts, etc.

La Fira de Nadal és la millor manera de passar un dissabte amb encant i preparar-se per al Nadal. No hi podeu faltar. Us hi esperem!