llibres

Presentació llibres

Regidoria de Cultura

Presentació llibres

Dissabte 12 de juny a les 17.00h

Lloc: carrer Bonaire, Jardí German Machí

Dissabte 12 de juny, a les 17 hores, i al Jardí de Germán Machí, tindrà lloc la presentació del poemari "Sería interesante escribir una historia de la risa" de Sàgar Malé i el conte "La flamenca Emma" d'Irene López. 

Quant al conjunt poètic, es tracta d'anotacions passatgeres i estructures breus que mai han estat concebudes com una unitat i que s'han anat component en ambients diversos. L'autor ha volgut analitzar en vers temàtiques om la por, l'ansietat o la grandesa de la vida en el viatge que ens porta del dolor a la vida.

Quant al conte, es vol fer cinc cèntims com, des d’un diagnòstic de càncer de mama, i gràcies a la col•laboració de les persones que més ens estimen i al treball dels professionals sanitaris i dels investigadors i investigadores, es pot aconseguir avançar en recerca sobre aquesta malaltia per trobar-hi una solució que ajudi a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones que la pateixen.

Al llarg d’aquest relat, coneixerem l’Emma i els seus amics. És una bonica història que us necessita a tots perquè ajudeu a fer-la realitat. Perquè és gràcies al treball en equip, i a la mobilització i la solidaritat de la ciutadania, que es poden assolir importants objectius i superar grans reptes.

 

La flamenca Emma

Autor: Irene López i Favà
Il·lustracions: Ainoha Kuns

 

Sería interesante escribir una historia de la risa

Autor: Sàgar Malé Verdaguer