irracional

Exposició Irracional

Regidoria Cultura

Dia Internacional dels Museus

L’espai Cultural la C de Campredó obre les seves portes amb l’exposició Irracional de l’artista Leandra Navarro Idiarte.

 

El pròxim cap de setmana (dies 15 i 16 de maig), la C presentarà les obres pictòriques de Leandra Navarro, estudiant de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València.

L’exposició consta d’una sèrie de poemes visuals inspirada en  la psicologia, concretament en la teràpia cognitiva, que estudia la classificació de pensaments en creences racionals e irracionals. Es mostra la materialització de la coexistència d’aquests tipus de creences a partir de la pintura abstracta. L’explosió de colors cohesionat per les línies absentes de pintura ocuparan l’espai amb 40 obres de diferents formats. Aquestes peces formaran part de les il·lustracions d’un llibre de prosa poètica de l’artista, titulat Saudade.

Amb la col·laboració de la Regidoria de cultura de Campredó, juntament amb VIPTE (Voluntaris i participació de les Terres de l’Ebre), l’espai cultural la C comptarà amb Irracional.

Els horaris per a accedir seran el dissabte 15 de maig, de 11:00 a 13:30h i de 17:00 a 20:00h, i el diumenge 16 de maig de 11:00 a 13:30h. L’acte de inauguració tindrà lloc el dissabte 15 a les 18:00h de la tarda, amb una petita explicació de l’artista sobre el seu treball.